Om oss

vem är go blockchain?

vår mission

Tidigare har det inte funnits en enda tillförlitlig investeringsprodukt i Sverige som tillåter investerare att få exponering mot blockchainteknik och löftet om dess framtida evolution. Vi förändrar allt detta. Go Blockchain Fund erbjuder en tillgänglig UCITS-kompatibel investeringsprodukt för investerare som önskar exponering mot vår generations viktigaste teknologiska utveckling.

När vi skapade den här fonden så var det inte bara de finansiella möjligheterna som låg i fokus. Vi ville skapa en rörelse – något mer än bara en portfölj. Vi ville samla människor som delar tron om att blockchainteknologi kan och kommer att förändra världen.

vår FILOSOFI

Ekosystemet kring blockchain utgör potentiellt en av de mest djupgående och långsiktiga investeringsmöjligheterna på marknaden idag. Blockchain är fortfarande i sin linda, och vi är övertygade om att det kommer att ha en mycket omfattande påverkan på de flesta branscher.

 
FONDFÖRVALTARE

SAMI RUSANI

Rusani är en svensk investerare och entreprenör som spenderat större delen av sin karriär i Los Angeles. Han har flera års expertis inom blockchainteknik.

 

Under sin karriär har han sett utvecklingen av blockchainteknik från början, så tidigt som 2009. Det var redan 2015, då så kallade “smarta kontrakt” kom ut att han insåg att detta skulle möjliggöra stora förändringar och förbättringar i nästan alla industrier.

 

Han insåg att blockchain är mycket mer än bara kryptovalutor – det är en katalysator för massiva förbättringar och enorma effektiviseringar inom transport och logistik och sjukvård. Det möjliggör en mer transparent kedja för mat, kläder, ädelstenar, energi och mer.

 

Rusanis långa erfarenhet av både strategiskt genomförande och stora pilotprojekt möjliggör bättre analys av blockchainprojekt som utförs av både små och stora företag.

Kontakta Sami

Blockchain är på många sätt en helt revolutionerande teknologi. Många förknippar det med kryptovaluta i och med att det är en motor för det, men faktum är att det är en bredare teknik som går att använda inom princip alla branscher. Vår fond siktar på att investera fokuserat och noga utvalt i de möjligheter som uppstår med den nya teknologin.

– Sami Rusani

Dekorativ bakgrund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev